BROODJE BEN WOERDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Ben Woerden. Meer weten? Ontdek meer

14 dec 2022 om 14:03 Het was super lekker en de bezorger was hartstikke vriendelijk!
11 nov 2022 om 9:05 Snelle en goede levering. Lekkere broodjes. Rijk belegd!
14 okt 2022 om 13:57 Lekkere broodjes! Alleen jammer dat we bijna 1,5 uur moesten wachten tot ze bezorgd werden. Verder alles top.
12 aug 2022 om 13:56 Broodjes zijn top! Duur van bestelling voor het aantal broodjes is wel echt erg lang! Verder prima!
26 nov 2021 om 23:02 Bestelling werd veel sneller bezorgd dan voorspeld en de broodjes waren heerlijk! Toppers zijn jullie. Hier gaan we zeker vaker bestellen!
27 aug 2021 om 15:36 Heerlijk vers en lekker
20 aug 2021 om 19:48 Lekker, maar veel te laat en niet te bereiken via de telefoon.
9 aug 2021 om 6:54 Heerlijke broodjes, super service
24 jul 2021 om 15:05 Kwaliteit broodjes is goed. Bezorging dramatisch en ze zijn telefonisch niet te bereiken.
25 jun 2021 om 14:59 Bezorging zou ongeveer 45min later binnen moeten komen, maar dit werd wat later ivm drukte. Ben keurig geholpen toen ik hier telefonisch naar vroeg. Eten was zoals altijd weer top!
18 jun 2021 om 14:16 keurig op tijd, goede kwaliteit!
8 jun 2021 om 12:38 Heerlijk!